ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ KAI LIP BALMS

          Η κηραλοιφή είναι ένα σκεύασμα που δεν είναι ευρέως γνωστό αν και σύμφωνα με τη βιβλιογραφία χρησιμοποιείται αιώνες τώρα από εμπειρικούς στην Ελληνική ύπαιθρο, από μοναχούς, αλλά και από πολλούς υποστηρικτές των εναλλακτικών θεραπειών στη σημερινή εποχή. Θεωρείται ένας φυσικός τρόπος αντιμετώπισης διαφόρων δερματικών παθήσεων, όπως μικροερεθισμοί, αμυχές, καψίματα, ακμή, σύγκαμα, ερεθισμένες θηλές από το θηλασμό, κνησμό, ακόμη και για το κρυολόγημα.
          Βασικό συστατικό είναι το κερί μέλισσας που περιέχει δεκάδες ευεργετικά για το δέρμα συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με αγνά φυτικά έλαια έχουν καταπραϋντική,  αντιμολυσματική, και  αναπλαστική δράση. 
          Πρόκειται πραγματικά για ένα εξαιρετικό προϊόν που ούτε κι εγώ γνώριζα μέχρι πριν κάποια χρόνια. Μέχρι που το δοκίμασα με την οικογένειά μου και εντυπωσιάστηκα με το πως αντιδρά το δέρμα μας στην υπέροχη υφή του. (*) 

          Τα Lip Balms παράγονται επίσης με τη χρήση φυσικού κεριού στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, κάτι που καταλαβαίνει  κανείς αμέσως από την απαλή υφή τους κατά την εφαρμογή στα χείλη. Περιέχουν επίσης πλήθος άλλων απόλυτα φυσικών συστατικών, όπως βιταμίνη Ε, βούτυρο κακάο, με ευεργετικές ιδιότητες για τα ευαίσθητα χείλη. Αν θέλει κανείς μπορώ να προσθέσω και χρωστικές ή αρώματα ωστέ να αναδειχθούν και οι αισθητικές τους δυνατότητες.

          Δοκιμάστε τα, αξίζουν πραγματικά...

* Σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθιστούν τη φαρμακευτική αγωγή, ενώ το καλοκαίρι πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο. 

Πατήστε ΕΔΩ για τον κατάλογο κηραλοιφές και lip balms